Konkurs za sudije

Četvrtak, 4.11.2021.

Obaveštavamo vas da je otvoren konkurs za sticanje zvanja sportskog sudije pripravnika - sudije smera u sportskom penjanju.

Konkurs je otvoren do 9.11.2021. do 10h. Svi zainteresovani će odmah nakon prijave u povratnom mejlu dobiti odgovarajući materijal za rad.

Predavanje na ovu temu biće realizovano u utorak 9.11.2021. u večernjim časovima; o tačnom vremenu i mestu polaznici će biti naknadno obavešteni putem e-maila.

Polaganje se sastoji iz dva dela, teorijskog i praktičnog. Teorijski deo ispita održaće se 13. i 14.11. u grupama, u skladu sa epidemiološkim merama. Raspored grupa biće određen nakon predavanja u utorak, u skladu sa obavezama polaznika i mogućnostima organizatora. Praktični deo ispita održaće se na sam dan prvog sledećeg takmičenja. Svi detalji i odgovori na pitanja u vezi sa ispitom biće objašnjeni na predavanju.

Sticanjem zvanja sportskog sudije pripravnika - sudije smera ostvarujete pravo da budete angažovani u poslu suđenja na zvaničnim takmičenjima Sportsko Penjačkog Saveza Srbije, uz određenu nadoknadu. Postoji i mogućnost napredovanja u ovom poslu.

Možete se prijaviti slanjem sledećih podataka: Ime Prezime Datum rođenja Grad / Mesto prebivanja Ukratko vaše iskustvo sa sportom (koliko dugo znate za sport, da li ste takmičar/rekreativac ili samo prijatelj sporta, da li imate iskustva u suđenju na našim takmičenjima..) Podatke poslati na sportski.penjaci@gmail.com (Naslov mejla: Prijava za sudiju)